Jean Michel Raynaud je hlavním cukrářem sydneyské cukrárny La Renaissance Patisserie a bistra Baroque Bistro a v pouhých 20 letech se stal cukrářským mistrem. Objevuje se v televizi, píše pro kulinární časopisy a jeho recepty se už objevily v mnoha knihách. Na české knižní pulty se nedávno dostala jeho kuchařka Vůně francouzského pečení, kterou vydala Euromedia v edici Esence. Najdete v ní přes 95 receptů na slané i sladké pečivo. Jeden výtisk tohoto titulu jsme pro vás připravili jako cenu do soutěže.

Soutěž končí 25. září 2017.

Ceny do soutěže věnovalo vydavatelství Euromedia.

ANOTACE knihy: Vůně francouzského pečení

Kniha francouzského mistra pekaře Jeana Michela Raynauda vás provede lákavým, máslem vonícím světem francouzského pečení. Přes 95 receptů na slané i sladké pečivo a podrobné, krok za krokem popsané postupy vás nikdy nenechají na holičkách, ať už zkusíte croissanty, madlenky, briošky či koláče. Vydejte se na cestu unikátní kulinární tradicí a vychutnejte si v pohodlí domova to nejlepší, co vám francouzské pečení může nabídnout.

Nakladatel: Esence, 499 Kč

Přečtěte si ukázku z knihy.

Soutěžní formulář.

Odesláním formuláře soutěže souhlasíte s pravidly.

Sledujte náš Facebook a nenechte si ujít žádnou soutěž nebo zajímavý článek, podělte se o ně s přáteli.

 

Soutěž již skončila.

Správná odpověď: přes 95

Výherce: Zdeněk Bubeníček

Share Button

Čtěte také: