Kamado je moderní verzí tradiční japonské hliněné pece a představuje kompletní venkovní kuchyni, kde můžete jídlo připravovat na téměř všechny způsoby. Kniha Grilování a mnohem víc pojednává o úpravě jídel právě na těchto grilech. Titul vydal Ikar. Jeden ze tří výtisků vám nyní nabízíme v soutěži.

Soutěžit můžete do 29. července 2016.

Ceny do soutěže věnovalo vydavatelství Euromedia.

grilovani-a-mnohem-vicAnotace:

Kniha představuje možnosti grilování s použitím grilu typu kamado, kterému se také, podle jeho tvaru, říká „Big Green Egg“. Tyto grily povyšují grilování na kompletní venkovní vaření a jejich obliba stále roste. Objevte i vy kouzlo šťavnatých mas, lahodných zapečených jídel a pizzy s křupavou kůrkou. S kamadem se kuchařem může stát opravdu každý!

Nakladatel: Ikar, 160 str., 299 Kč

Ukázka z knihy.

Soutěžní formulář.

Odesláním formuláře soutěže souhlasíte s pravidly.

Nezapomeňte sledovat náš Facebook a nenechte si ujít žádnou soutěž nebo zajímavý článek a podělte se o ně s přáteli.

Soutěž již skončila.

Správná odpověď: pec (hliněná na pečení chleba)

Výherci: Monika Janczarová, Naděžda Křičenská, Jaroslav Chládek

Líbilo se? Dejte o článku vědět ostatním: