Lucia Švorcová tentokrát připravila šťavnatou snídani v podobě chleba a ovoce.

Na 1 porci:
krajíc chleba
lžička másla
50 g lučiny
med dle chuti
1 větší broskev
1 fík
nasekané pistácie
čerstvá máta na ozdobení

Na pečicí papír položíme rozpůlenou a odpeckovanou broskev. Pečeme v troubě přibližně 15 minut, po 10 minutách ji zkontrolujeme. Měla by být upečená hezky dozlatova a doměkka. Krajíc chleba jemně potřeme máslem z obou stran a opečeme na grilu nebo na pánvi. Položíme na servírovací talíř, bohatě potřeme lučinou a pokapeme medem. Navrch dáme střídavě kousky pečené broskve a fík. Opět pokapeme medem, posypeme nasekanými pistáciemi a ozdobíme mátou.

Můžete se podívat i na další tipy na Instagramu autorky.

Share Button