Vegetariánská středomořská kuchařka obsahuje jedinečné vegetariánsky laděné recepty z celé Itálie se spoustou celostránkových barevných fotografií, dále tipy a rady i krátké odbočky do kulinární historie. Pokud vás láká jedna z nejzdravějších kuchyní světa, zkuste soutěžit o jeden ze tří výtisků titulu, který právě vydala Mladá fronta.

Soutěžit můžete do 22. září 2015.

Ceny do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta.

Anotace:

vegetarianska-stredomorska-kucharkaPříručka obsahuje jedinečné vegetariánsky laděné recepty z celé Itálie doplněné celostránkovými barevnými fotografiemi, dále tipy a rady i krátké
odbočky do kulinární historie. Je určena všem, kdo chtějí proniknout do základů jedné z nejzdravějších kuchyní světa, zvládnout její techniky a naučit se připravovat nepřekonatelné kulinářské speciality. Je rozdělena na kapitoly Předkrmy, Polévky, Těstoviny a rýže, Hlavní chody, Přílohy a saláty, Pizza a focaccia a Moučníky a v každé z nich představuje klasické i méně známé pokrmy využívající pestrou nabídku surovin ze všech italských regionů, které jsou ale dostupné i u nás.
Sestavili je známí italští šéfkuchaři ve spolupráci s institucí nazvanou Academia Barilla, jež byla založena v Parmě roku 2004 jako první centrum zaměřené na ochranu, rozvoj a podporu autentické regionální italské gastronomie.

Nakladatel: Mladá fronta, 240 str., paperback, 399 Kč

Soutěžní formulář.

Odesláním formuláře soutěže souhlasíte s pravidly.

Nezapomeňte sledovat náš Facebook a nenechte si ujít žádnou soutěž nebo zajímavý článek a podělte se o ně s přáteli.

Soutěž již skončila.

Správná odpověď: Academia Barilla

Výherci: Nikola Donátová, Olga Bedáňová, Lenka Caklová

Líbilo se? Dejte o článku vědět ostatním: