I malí nečtenáři mohou toužit po vědění a příbězích. V edici Velká knížka pro malé vypravěče jich najdete nepřeberné množství.

Zabavit malého nezbedu je někdy vskutku nadlidský úkol. Čtení a vyprávění pohádek je rozhodně dobrou cestou, ale princezny a draci některé děti jednoduše nebaví. Abyste uspokojili ty zvídavější či toužící po příbězích vlastních, vybájených, zkuste s nimi prožít některé z těch, co najdete ve velkých knihách z edice Ella & Max.

Knížky opravdu úctyhodných rozměrů jsou plné obrázků a skoro žádných písmen. Autoři mysleli na malé milovníky různých zajímavostí, takže se na stránkách knih můžete projít po Praze, zjistit, jak to funguje na letišti, co se děje na stavbě, jak vypadá život na farmě či která zvířata na světě známe. Ti větší si mohou osvojit i první anglická slovíčka.

Obrázky v knize vždy utvářejí určitý děj, na konci najdete návodné otázky, které se k němu vztahují. Ale s dětmi a jejich nekonečnou fantazií jistě vymyslíte i celou řadu příběhů vlastních. Rozvíjení slovní zásoby, podpora představivosti a hodiny zábavy i legrace, to vše jsou Velké knížky pro malé vypravěče.

Rozevřete křídla fantazie a vypravte se s dětmi na dobrodružnou výpravu, kde budou průvodci a hlavními vypravěči oni. Možná vás překvapí, co všechno dokážou nad ilustracemi v knize vymyslet.

Líbilo se? Dejte o článku vědět ostatním: