Ve filmu Život je život se Ondřej Vetchý objeví jako manžel Simony Stašové a také jako zodpovědný a trochu morousovitý otec tří dcer v podání Báry Polákové, Terezy Voříškové a Sáry Sandevy.

Právě nabídnutá ukázka poodhaluje, o jak zábavný film půjde. Očekávaná novinka nám odhalí dvě tváře Ondřeje Vetchého. Tvůrci filmu mu totiž věnovali dvojroli. Představí se nejen jako taťulda, ale i jako neohrožený agent. V dalších rolích se ještě objeví Miroslav Táborský, Rostislav Novák ml. nebo Marek Taclík.

Základem je postava nabručeného starostlivého taťky, kterou občas vystřídá vysportovaná postava u bazénu nebo v obleku a tmavých brýlích. Postava Ondřeje Vetchého žije druhý život, život neohroženého agenta a dobrodruha, který ale po vzoru „Muže z Acapulca“ vede jen ve snových představách. Tuto druhou tvář  v nich mají i všichni ostatní a dvojroli si tedy užili téměř všichni.

zivot-je-zivot
Foto: Josef Krivošík

„On je jedním z těch herců, kterým není zatěžko si ze sebe udělat srandu a má velký komediální talent,“ pochvalovala si Ondřeje Vetchého jeho filmová manželka Simona Stašová. „Tenhle žánr je těžký v tom, že aby to bylo komediální, nesmí se to komediálně hrát. Musíte hrát s lehkostí. Scénář navíc odráží i název filmu, je v něm i lehká dojemnost. Věřím, že to lidi pobaví a něco si z toho i odnesou,“ říká k ladění nové komedie dále Simona Stašová.

zivot-je-zivot-film
Foto: Josef Krivošík

 „Já sama mám dva syny, a tak jsem si tady Terezu, Báru i Sáru jako svoje dcery docela užila. Až jsem trochu litovala, že si musím počkat na nevěsty svých synů, abych to poznala v reálném životě,“ dodala s úsměvem Stašová ke komedii Život je život.

Autorem scénáře je Martin Horský a režie filmu Život je život se ujal Milan Cieslar. Úspěšná dvojice již stála za zdařilým filmem Láska je láska.
Na premiéru v kinech se můžete těšit už 21. května 2015.

Zdroj: Bontonfilm

Líbilo se? Dejte o článku vědět ostatním: