Televize Prima informovala o třech připravovaných seriálech. Všechny jsou o vztazích a nejrůznějších láskách v příbězích, kde by neměl chybět ani humor.

1. klapka seriálu Svatby v Benátkách, foto: TV Prima
1. klapka seriálu Svatby v Benátkách, foto: TV Prima

O tom, že lásce nutně nepotřebujete italské Benátky, k řadě romantických příběhů poslouží více než dostatečně i prostředí Benátek nad Jizerou, vypráví humorný seriál ze svatebního prostředí s názvem Svatby v Benátkách. Pětatřicetiletá Olga Drozdová (Petra Hřebíčková), která je maminkou dvojčat, stále hledá toho pravého. Spolu se svou kamarádkou Lolou (Alice Bendová) jsou majitelkami svatebního salónu. Citlivá Olga a pragmatická Lola dokáží uspořádat nejlepší svatby.

Matka (Hana Gregorová) s dcerou (Petra Hřebíčková), Svatby v Benátkách, foto: TV Prima
Matka (Hana Gregorová) s dcerou (Petra Hřebíčková), Svatby v Benátkách, foto: TV Prima

V dalších rolích se objeví Filip Blažek jako jejich fotograf Romeo nebo Alena Vránová jako vdova Eva Krejzová, která pronajímá domy. V jednom z nich je i svatební salón Navždy svoji. Ondřej Veselý v roli Filipa Krejzy, úspěšného stavitele, je sice „šťastně“ ženatý, přesto zakoukaný do Olgy. Nakonec tu máme dalšího podnájemníka, zubaře Grábnera, kterého hraje Martin Kraus.
A kdy že se můžete těšit na vysílání tohoto vztahového seriálu? Snad již na podzim.

Druhým očekávaným seriálem jsou Vinaři, kteří by měli být (16 dílů) uvedeni na televizní obrazovky v září. Divácky vděčné téma z jižní Moravy vypráví o vínu a lidech, kteří se okolo něj pohybují.
Pracovně vytížená manažerka Kateřina přijíždí se svými dospívajícími dětmi na Moravu, aby oslavili otcovy kulatiny. V rodné vinařské vesnici shodou okolností všichni stráví celé prázdniny. Sžívají se s místními a zjišťují, že i vesnický život může být, ve srovnání s uspěchaným velkoměstem, pořádně zábavný.

Vinaři seriál TV Prima
Tereza Kostková a Hynek Čermák během natáčení, foto: TV Prima

Autorem je Petr Kolečko, z jehož dílny pochází třeba i Okresní přebor. Na scénářích se dále podíleli Zuzana Dzurindová, Jaroslav Žváček, Tomáš Holeček. Režie se ujali Vojtěch Moravec a Dan Wlodarczyk. Režijní supervizi nad tímto seriálem má Jiří Vejdělek, což by mohl být další předpoklad zajímavého výsledku.
Kromě atraktivního tématu se budeme moci těšit i na výborné herce. V hlavních rolích hrají Václav Postránecký, Tereza Kostková a Hynek Čermák, ve vedlejších se objeví například Miroslav Táborský, Lucie Benešová, Tomáš Matonoha a Sandra Nováková.

V posledním připravovaném seriálovém projektu televize Prima, se kterým vás chceme seznámit, se měla objevit Dagmar Havlová v roli, která jí byla ušita přímo na tělo. V seriálu s názvem Všechny moje lásky, jehož přípravy jsou teprve v začátcích, se nakonec objeví Veronika Žilková a v dalších rolích například Miluše Šplechtová, Miloslav Mejzlík, Roman Vojtek a Monika Zoubková.

Všechny očekávané projekty vypadají více než zajímavě a nezbývá doufat, že tomu tak bude i po uvedení prvních epizod.

Líbilo se? Dejte o článku vědět ostatním: