Máte doma předškoláka, který se tak trochu bojí, co ho v první třídě čeká a jestli to zvládne? Pomozte dětem, aby se těšili na všechno, co je potká a nemine. Didaktická stolní hra Hurá do školy! uchvátí nejen drobotinu, ale i rodiče.

hura-do-skoly-hraStolní hra Hurá do školy! zábavnou formou připravuje předškoláky na nástup do první třídy. Úkolem hráčů je projít ze školky do prvních měsíců školy. Cestou se potkají s celou řadou zajímavých úkolů, s nimiž se musejí s vervou poprat, aby prošli blíž k vysněné první třídě.

Hra, která kompletně vznikla v naší republice a za pomoci učitelek z českých základních škol, se stane oblíbenou zábavou celé rodiny. Děti si rozšíří slovní zásobu, osvojí základy socializace a komunikace, poznají také základy počtů, procvičí barvy a v neposlední řadě si také připomenou pravidla fair play.

hura-do-skolyRodiče se při hře přesvědčí, jak na tom jsou jejich děti před nástupem do první třídy. A vůbec nezaškodí procvičit si umění improvizace, pantomimy i trpělivosti, kterou se nejspíš budou muset trochu obrnit. Hurá do školy! však není nudnou poučující hrou, nad kterou se uzíváte k smrti, právě naopak. Kolem obrázků, tvořících základ hry, si totiž můžete s dětmi vymyslet celou řadu krásných a velmi vtipných příběhů, s nimiž pak budete pokračovat celou hru.

Ponořte se do naučné a neskutečně zábavné cesty, díky níž svým dětem usnadníte vstup do školních povinností i radostí a navíc se královsky pobavíte.

HURÁ DO ŠKOLY!
Výhradním distributorem hry je společnost PRESCO GROUP, a.s., www.presco.cz

Líbilo se? Dejte o článku vědět ostatním: