kurzy-filmove-vyukyZačátek roku je dobou, kdy zajímavou náplň pro volný čas hledají všichni bez rozdílu věku. Pražská Aeroškola vzdělává téměř všechny věkové kategorie v kurzech filmové výuky a fotografie už od roku 2005. Svůj program tu mohou najít jak jednotlivci, tak i školy.

Velmi oblíbené jsou kurzy animace, navštěvovat můžete i netypické kroužky, které kombinují vědu, přírodu, dokument, animaci i film (Pozorovatelna a Svět v obrazech). Nově byl otevřen i fotografický kurz pro nejmenší školáky připravený Janem Šmídem (odborník z PedF UK, který se zaměřuje na didaktiku fotografie pro 1. stupeň ZŠ).

Letos rozšířila škola nabídku také o videotvorbu pro seniory nebo o kurz tvůrčí fotografie vedený kmenovým fotografem týdeníku Respekt Matějem Stránským. Úplně nový multimediální ateliér se nachází u kina Aero v Ambrožově ulici.

Nové prostory Aeroškoly mají příjemné a komfortní prostředí s veškerým zázemím, animační ateliér na míru přizpůsobený klasické animaci se specializovaným vybavením a větší multifunkční učebnu na výuku filmu a fotografie.

Abyste se mohli zúčastnit zajímavé akce, nemusíte chodit pravidelně na kurz. Víkendy budou totiž opět věnovány příležitostným tematickým workshopům pro širokou veřejnost, vzdělávání učitelů a volným tvůrčím dílnám pro ty, kteří chtějí poradit a pomoci se svou vlastní tvorbou a nezávazně si něco vyzkoušet.
Podrobnosti naleznete na stránkách školy.

Zdroj: TZ Aeroškola

 

Líbilo se? Dejte o článku vědět ostatním: