Nový český film Cena za štěstí se v kinech objeví až 10. ledna 2019, ale už teď se můžete podívat na teaser. První záběry z filmu naznačují, že se máme na co těšit. Ivana Chýlková, Vanda Hybnerová, Tomáš Hanák nebo třeba Jaroslav Plesl a režie Olga Dabrowská.

Co je štěstí a kdo platí za naše chyby

Lidské štěsí má řadu podob. Někdy jsou jasné, jindy nečekané. Režisérka Olga Dabrowská (scenáristicky se podílela na legendárních Samotářích) napsala a natočila film Cena za štěstí, který nabízí příběhy lidí, kteří cestu ke svému štěstí kdesi ztratili a teď ho zkoušejí znovu najít.

Vztah, láska, moc, útěk. Vlastní děti, které mohou přinášet naději a radost, ale velmi často také pykají za naše chyby. Film odvíjí osudy několika hrdinů, které se zpočátku zdají samostatné. V průběhu se ale ukáže, že se jejich cesty kříží a nakonec dohromady vzniká jeden velký příběh života. Propletenec rodičů, které můžete potkat každý den, jejich dětí a partnerů.

V hlavních rolích se kromě Ivany Chýlkové, Vandy Hybnerové, Tomáše Hanáka a Jaroslava Plesla představí i Pavel Řezníček, Klára Pollertová-Trojanová, Josef Trojan, Olga Wdowiaková nebo Jana Šulcová. Do kin si na film Cena za štěstí můžete dojít od 10. ledna 2019.

Zdroj: Bontonfilm

Líbilo se? Dejte o článku vědět ostatním: