Když se chcete stát dobrým kuchařem, nepotřebujete skvělé vybavení. Stačí toho málo. Co ovšem potřebujete, je spousta rad, které pomohou s organizací a řadu tipů, díky nimž půjde vše v kuchyni mnohem snáz. 

Právě takové rady a tipy nabízí kniha Joy Manningové Co by měl kuchař dobře znát, jejíž dva výtisky nabízíme v soutěži.

Soutěž končí 9. října 2018.

Ceny do soutěže věnovalo vydavatelství Euromedia.

ANOTACE: Co by měl kuchař dobře znát

K tomu, abyste se stali skvělými kuchaři, nepotřebujete drahé vychytávky, špičkové nože nebo poličku plnou exotického koření. Stačí vám k tomu užitečně a přehledně zpracované informace, které najdete v této knize. Naučíte se například převádět míry, zorganizovat si kuchyni, řezat a krájet nožem, zabránit cibuli, aby vás rozplakala, starat se o litinu a mnohem víc. Teď už skutečně vaříte!

Nakladatel: Euromedia – Esence, 144 str., 179 Kč

Přečtěte si ukázku z knihy.

Soutěžní formulář.

Sledujte náš Facebook a nenechte si ujít naše články. Podělte se o ně s přáteli.

Odesláním formuláře soutěže souhlasíte s Všeobecnými podmínkami. Podívejte se, jak nakládáme s osobními údaji.

Soutěž již skončila.

Správná odpověď: Co spolu hraje, to spolu zůstává, Používejte kbelíky a bedýnky, Pracovní plochu udržujte čistou, Pořiďte si pořadač na recepty, mise en place

Výherci: Radek Burýšek, Petra Radoušová

Líbilo se? Dejte o článku vědět ostatním: