Děti si svůj první rok na světě pamatují především díky nám. Vytvořte svému novorozeněti první vzpomínky díky originálnímu kalendáři z vydavatelství Presco Group.

Nedatovaný kalendář 1Nedatovaný kalendář se může stát jedinečným deníčkem děťátka a po letech poskytnout věrný a úplný obraz jeho prvního roku. Nástěnný kalendář, doprovázený veselými hrdiny z disneyovského Medvídka Pú, se na první pohled neliší od jiných. Už na ten druhý ale zjistíte, že je hodně rozdílný.

Kalendárium totiž nezačíná lednem, ale dnem narození vašeho miminka. Tímto prvním dnem tedy určíte, kdy bude vzpomínkový kalendář začínat i končit. Na vrchní list každého měsíce můžete umístit fotografii drobečka a doplnit mírou, váhou i nějakou informací navíc – třeba pokrokem, jenž od minulého měsíce udělal.

Nedatovaný kalendář 2Na spodním listu už najdete kalendářní dny. Data a počáteční den měsíci si sami vepíšete. Do jednotlivých dní si pak zaznamenáte například kontroly v poradně, očkování, ale především všechny krásné a důležité události, které první rok děťátka přinese. Své záznamy můžete vyšperkovat i více než stovkou samolepek s Medvídkem Pú a jeho kamarády.

Nedatovaný kalendář prvního roku dítěte se může stát studnicí vzpomínek i informací, které se později budou vašemu drobkovi hodit. A všichni víme, jak krásné je zalistovat a vzpomenout, jak to tehdy bylo, když se ona či on prvně usmáli. Když vyplněný kalendář uschováte, může z něj vzniknout třeba i milý a dojemný dárek pro babičky a dědečky, nebo dokonce i hodnotná vzpomínka k oslavě plnoletosti vašeho dítěte.

První rok uteče jako voda, proto si jej nenechte protéct mezi prsty s kalendářem od Presco Group (www.presco.cz).

Líbilo se? Dejte o článku vědět ostatním: