Stvoření světa a života, nepřemožitelný Samson, Mojžíšovo poslání a jiné. Příběhy staré jako sám svět. Kdo nechce nebo nedokáže číst Bibli, sáhne po audioknize Příběhy starého Izraele.

Pribehy_stareho_Izraele_3D_OneHotBookStarý zákon není právě zábavné čtení na deštivé odpoledne. A přesto téměř všichni toužíme poznat jeho obsah. Tato znalost jednoduše patří ke všeobecnému přehledu, různé části a rčení nás potkávají v každodenním životě. Mnohá sami jistě používáme a ani nevíme proč. Je tedy třeba Starým zákonem zalistovat a ony souvislosti odhalit. Ne každý je však stavěný na četbu Bible, natož na Starý zákon, plný podivných jmen a složitých vztahů.

Spisovatel Eduard Petiška je známý svým uměním přepsat dějinné i jiné události do velmi příjemné a obyčejnému čtenáři přístupné podoby. To se mu povedlo i zde. Audiokniha Příběhy starého Izraele přináší čtrnáct starozákonních příběhů, židovských výkladů dějin od stvoření světa do babylonské zajetí Židů.

Miroslav_Taborsky_studio_OneHotBookInterpretace se ujal Miroslav Táborský, herec pražského Divadla v Dlouhé. Díky svému uklidňujícímu hlasu a pevnému přednesu je dokonalým průvodcem pradávnými vyprávěními. Posluchače nechá vnímat všechny informace a nenásilnou formou tak dokáže přiblížit i těžko stravitelné. Poutavé Táborského ztvárnění ještě umocňuje zážitek ze starých příběhů.

S chutí se ponoříte do starozákonních židovských vyprávění, vydaných vydavatelstvím OneHotBook, abyste si po doposlouchání připadali vzdělanější, moudřejší a občerstvení.

Líbilo se? Dejte o článku vědět ostatním: