Veselé a zábavné příběhy vynalézavé ovce Shaun zná asi skoro každé děcko z televize. Nyní však Shaun již podruhé přichází na stránkách knihy z vydavatelství Presco Group.

ovecka-shaun-knihaOvečka Shaun si po knížce, kterou strávila na dovolené, vyrazila na cestu kolem světa. Aby jí nebylo smutno, vzala s sebou i všechny ostatní ovce z farmy, ovčáckého psa, a dokonce i prasata. Povedená partička vyrazila do různorodých koutů světa. A jelikož je jich opravdu hodně, Shaun se mezi nimi velmi snadno skryje.

Listujte s dětmi stránkami knihy a hledejte Shaun na jednotlivých výletech. Kde se schovala v Německu u Neuschwansteinu? Nespadla v Paříži do Seiny? A nesnědl ji v Nepálu snad jak? Ovečka s výrazně rozpoznatelnou čupřinou je na každé stránce pouze jednou, a skutečně k nalezení, ale i zkušeným pozorovatelům to nějakou chvilku zabere.

ovecka-shaunAž se děti dost nahledají hlavní hrdinky, můžete jim knihu zpestřit vyprávěním příběhů o ovečkách či hledat jiné kamarády veselé Shaun. I pes a prasata si zaslouží pozornost, protože na výletě taky provádějí slušné skopičiny. Ovečka Shaun cestuje kolem světa a vy můžete celé hodiny cestovat s ní a užít kopec legrace.

Vydavatelství Presco Group navíc slibuje, že Shaun se vrátí i ve třetí knize a bude pořádně oslavovat.

www.presco.cz

Líbilo se? Dejte o článku vědět ostatním: