Sudoku, kakuro, bludiště, mosty, jednoduše všechny možné logické hry zlepšují soustředění a tříbí mozek. Nyní jich najdete více než čtyři stovky v jedné knize.

441 hádanek rébusů a logických herAutor Gareth Moore sestavil obsáhlý soubor logických her a hádanek, nad jejichž luštěním se můžete bavit neuvěřitelně dlouho. Poskládal k sobě šedesát tři rozličných typů hádanek, které máte šanci rozlousknout.

V knize 441 hádanek, rébusů a logických her se vyřádí začátečníci i mistři v luštění, jelikož Moore připravil celkem sedm oddílů, odstupňovaných dle obtížnosti. Žádný typ rébusu se v žádné úrovni neopakuje, luštění vás tedy jen tak neomrzí.

Doporučujeme seznamovat se s jednotlivými typy a kategoriemi her postupně, nepřeskakovat ty, které nemáte úplně v malíčku, ale louskat pěkně popořadě. Váš mozek bude nadšený a spokojený. Mozek totiž touží stále objevovat, zkoumat a zkoušet nové věci. A přesně tohle kniha 441 hádanek, rébusů a logických heredice Esence splňuje.

Všechny úkoly jsou založené na číslech, nepotřebujete tedy žádné zvláštní dovednosti či třeba jazykové znalosti. Možná nebudete hned všechny rébusy znát, ale nevěste hlavu, pod každou mřížkou s úkolem najdete podrobné instrukce a příklad řešení. Veškeré obsažené hádanky spadají do čtyř kategorií, podle způsobu vyplňování. Základem je čtvercová mřížka (jako u sudoku), kterou je třeba Doplnit, Spojit, Rozdělit či Dokreslit.

Knížka plná moderních logických her zaujme a pobaví všechny milovníky sudoku, křížovek a mnohých jiných. Otevřete mysl, vezměte rozum do hrsti, nabrušte tužky a pro všechny případy připravte gumu. Zábavné luštění může začít!

Líbilo se? Dejte o článku vědět ostatním: