Antistresové omalovánky posunuté na vyšší úroveň. Odpočívejte a vraťte se do dětství s krásnými a příjemně složitými spojovačkami.

Spojovačky1Antistresové omalovánky pro dospělé už známe všichni. A kdo říká, že je ještě nezkusit, tak pravděpodobně lže, protože se stydí za dětskou zábavu. Ti, kteří vybarvují veřejně a hrdě, se jistě nadchnou i pro Spojovačky DOT TO DOT. Spojování bodů podle čísel a barev je totiž napínavé a velmi uklidňující. Postupně odkrýváte předkreslený obrázek, abyste nakonec užasli nad přesností a propracovaností dosaženou pouhými čárami.

Kniha či spíše sešit Spojovačky DOT TO DOT, vydaný nakladatelstvím Grada, přináší zábavu na mnoho dní. Soubor 30 velkých a umně vypracovaných obrazů potěší a pobaví všechny výtvarně zručné i nezručné. Třicítka motivů o formátu A3 dohromady tvoří více než 30000 číselných bodů. Každý si navíc po pospojování a vybarvení můžete vystavit doma nebo někomu darovat. Všechny obrázky jsou totiž díky perforaci vytrhnutelné.

Spojovačky3Na své si přijdou milovníci zvířat, architektury i různých folklórních motivů. Kdo by se snad obával, že není výtvarně nadán, může na strach zapomenout. Stačí umět počítat od jedné třeba do tisíce a kreslit rovné čáry. Zbytek zvládne kniha sama a jako kouzlem vyjeví tajemství obrazu.

Spojujte a vybarvujte proti stresu i nudě, a buďte si jisti, že Spojovačky DOT TO DOT vám přinesou jen uspokojení a příjemnou zábavu.

Líbilo se? Dejte o článku vědět ostatním: