Chcete se naladit na léto? Pak si pusťte videoklip Honzy Nedvěda Life Gets Better, který vytvořil ve slunném Španělsku.

jan-nedved-life-gets-better
Foto: Jan Svoboda (jansvoboda.com)

Honza Nedvěd je stále frontmanem kapely Bek Ofis, s níž v roce 2012 vyhrál prestižní YouTube fest. Kromě působení v kapele stíhá ale také sólovou kariéru, vést vlastní firmu a cestovat po světě. Právě na jedné z cest, ve španělské Andalusii, v místech, která jsou Meccou pro kitesurfing a windsurfing, se rozhodl využít svůj čas opět naplno a natočil klip k novému singlu.

Běžně se napíše písnička, nějakou dobu si dolaďuje a když muzikant usoudí, že výsledek je přesně dle podle představ, teprve pak přichází na řadu videoklip. Honza to však vzal odzadu: ve Španělsku natočil nejdříve klip a hudbu a text doladil až ve své domovině, čímž pěkně zavařil nejen sám sobě, ale hlavně střihačskému týmu, který měl s přizpůsobením obrazu tempu písničky hromadu práce.

„Složit skladbu ve Španělsku znamená akceptovat místní pravidla a nikam tedy za žádných okolností nikdy nespěchat. Radši si užít sport, vlny, jídlo, drinky, poznávat nové lidi, prostě dokonalé léto,” vzpomíná Honza na natáčení a dodává: „V létě rád jezdím na jazykové kurzy a tentokrát jsem si spojil příjemné s užitečným. Skládat muziku na pláži je nádhera.

Líbilo se? Dejte o článku vědět ostatním: