Vyhrajte kuchařku Holky, jezte zase vdolky! Dity Janíkové a Anety Beyrové, která má podtitul Návrat k poctivé slané a sladké kuchyni.

Jedná se o tradiční českou kuchařku založenou na poctivých surovinách.

Soutěž končí 10. října 2018.

Ceny do soutěže věnovalo vydavatelství Euromedia.

ANOTACE: Holky, jezte zase vdolky!

Kuchařka Holky, jezte zase vdolkyDvě sestry, které milují kuchařky a společné vaření, sepsaly svoji vlastní kuchařku. Takovou, kterou lze jen tak listovat s šálkem čaje u snídaně a která navodí pocit pohody a chuť vyzkoušet si nejen jídlo na fotce, ale i příběh, který s ním může být spojený. Co třeba si připravit snídani do košíku, jít si zaběhat na krásné místo a tu snídani si tam potom vychutnat? Důležité pro ně je i to, aby byl recept tak popsán, že prostě není možné při dodržení postupu jídlo zkazit. Toto všechno se holky snažily vložit právě do své kuchařky. Ne, nenajdete v ní žádné „moderní“ recepty typu řepná buchta, které jsou zdravé, ale s chutí sušeného sena. Najdete v ní jejich nejoblíbenější a milionkrát vyzkoušené recepty z poctivých surovin. Ostatně pokud uvaříte svíčkovou z domácího vývaru, pěkné zeleninky a nesníte k tomu deset knedlíků, jedná se v podstatě o zdravé jídlo. Základem tedy je: vařte z kvalitních a základních surovin, nepřejídejte se, jezte všechno, sportujte a zaručeně vám bude dobře na těle i na duši. Tak jako jim.

Nakladatel: Euromedia – Esence, 240 str., 359 Kč

Přečtěte si ukázku z knihy.

Soutěžní formulář.

Sledujte náš Facebook a nenechte si ujít naše články. Podělte se o ně s přáteli.

Odesláním formuláře soutěže souhlasíte s Všeobecnými podmínkami. Podívejte se, jak nakládáme s osobními údaji.

Soutěž již skončila.

Správná odpověď: Houbový pekáček, Kulajda s lesními houbami, Jahody pod sklem, Houbové řízky s domácí tatarkou, Ragú z lišek s bramborovou kaší, Houbové rizoto, Srnčí steak s brusinkovou omáčkou

Výherce: Olga Fabiánová

Líbilo se? Dejte o článku vědět ostatním: