Nakladatelství Metafora si pro své čtenáře připravilo před svátky tři nové tituly, které v balíčku nabízíme třem výhercům soutěže. Každý výherce se může těšit na knihy Minidobroty k čaji, Detox a Mystický léčitel. 

Soutěžit můžete do 11. prosince 2016.

Ceny do soutěže věnovalo vydavatelství Metafora.

Anotace:
minidobroty-k-cajiJuliette Lalbaltryová: Minidobroty k čaji
Malé pochoutky, které zpříjemní každý šálek čaje…
Jemně provoněný čaj v kruhu přátel nebo rodiny přímo volá po nějaké dobrotě k zakousnutí. A tak vám jich nabízíme rovných čtyřicet. Čtyři desítky lahodných sladkostí, které potěší i ty nejmlsnější jazýčky, a ozdobí prostřený stůl.
Určitě neodoláte křehkým mandlovým placičkám, brioškám se slaným karamelem, sušenkám plněným citronovým krémem, sněhovým pusinkám s růžemi, minikoláčkům i ostatním lákavým pochoutkám. Musíte je vyzkoušet všechny!
Výborně se hodí k různým typům čajů, lehkým, silným, květovým i ovocným. A abyste nemuseli dlouho tápat, který čaj si uvařit, ke každému receptu jsme pro vás vybrali ten pravý.
Kniha dává zakusit dokonalou a bezchybnou symfonii chutí.
Formát 180 x 230 mm, brožovaná, fotograficky ilustrovaná, 112 stran

detox-40-receptu-na-cely-rokLucie Reynierová: Detox
40 receptů na celý rok, které pomohou zbavit tělo škodlivých látek a získat zpět energii.
Stres, únava, nachlazení, zažívací potíže, přemíra nezdravého jídla, to všechno nás připravuje o energii a zanáší organismus škodlivými látkami. Proto je třeba se jich zbavit. Pročistit tělo a dostat se znovu do formy!
Taková detoxikace ale může být docela příjemná. A rozhodně nejde o žádné mučení nebo hladovění. Naopak. Budete si pochutnávat na lahůdkách pro nejmlsnější jazýčky.
V téhle knize jsme pro vás připravili rovných 40 receptů na všechna čtyři roční období. Nic si nemusíte odpírat, najdete tu předkrmy, saláty, hlavní jídla i slaďoučké dezerty. A protože nikdo nemá nadbytek času, určitě potěší i to, že všechna jídla jsou připravená raz dva.
Naše těla se neustále musejí vyrovnávat s velikou zátěží. A játra, ta výkonná filtrační stanice, jsou prostě někdy přetížená. A tak si zaslouží malou dovolenou. Stačí tři dny čtyřikrát v roce.
Uvidíte, jak budete sršet energií!
Formát 180 x 230 mm, brožovaná, fotograficky ilustrovaná, 112 stran

mysticky-lecitelAnthony William: Mystický léčitel
Edgar Cayce naší doby
Tajemství chronických i záhadných nemocí a jejich léčení
Uzdravte se. Užasnete, jak je to snadné. Funguje to.
Taky chodíte od doktora k doktorovi, a žádný vám dosud nedokázal pomoct? Dokonce vám naznačují, že jste simulanti, jenomže vám je stále hůř? Obáváte se rakoviny a chcete vědět, jak jí předejít? Chcete zhubnout? Vypadat a cítit se mladší? Chcete být konečně zdraví?
Léčitel Anthony William cestu z toho začarovaného kruhu zná. Odhaluje kořeny nemocí a stavů, které se současná medicína teprve snaží zjistit a přináší stoprocentně přírodní řešení k vyléčení mnoha nemocí, co nás trápí – Lymská nemoc, syndrom chronické únavy, autoimunitní onemocnění, roztroušená skleróza a mnoho dalších.
Tam někde ve vyšších sférách jsou uložené veškeré informace o léčebných metodách, které lékařská věda objeví až pár let či dokonce desetiletí. Jisté výjimečné osobnosti ale mají dar znát je všechny již dnes. A Anthony k nim patří.
Léčili se u něj i filmové hvězdy, miliardáři, profesionální atleti, autoři bestsellerů, kromě jiných třeba Naomi Campbellová nebo Scott Bakula, představitel kapitána Archera ze seriálu Star Trek: Enterprise, který prohlásil:
„Úchvatné čtení. Naprosto neotřelý a naprosto ohromující pohled na úporné, zdánlivě nediagnostikovatelné zdravotní poruchy…“
Formát 129 x 206 mm, flexovazba, 440 stran

Soutěžní formulář.

Odesláním formuláře soutěže souhlasíte s pravidly.

Nezapomeňte sledovat náš Facebook a nenechte si ujít žádnou soutěž nebo zajímavý článek a podělte se o ně s přáteli.

Soutěž již skončila.

Správné odpovědi: 1) Marnie 2) 40

Výherci: Barbora Středulinská, Sladká Irena, Katerina Niewold

Líbilo se? Dejte o článku vědět ostatním: