Najíst se ze psí misky, utopit něco cenného v záchodě, říkat nahlas pravdu, i když to znamená ostudu. Tyto a další cenné rady nabízí knížka, která se může stát dokonalým dárkem k narozeninám či narození potomka.

101 věcí101 věcí, které musíte stihnout, než vám bude pět, najdete ve stejnojmenné knížce autorky Sally Nortonové. Autorka předkládá vtipné, chytré a „žádoucí“ nápady pěkně přehledně, od narození po vstup do první třídy.

Jak se knížka plná dětských rošťáren může proměnit ve skvělý dárek, říkáte si možná. Úplně jednoduše. Ať už má oslavenec v občance jakýkoliv věk, knížka o pětiletých problémech jej rozhodně neurazí. Právě naopak, jakmile se začte do krátkých a svižných kapitolek, smíchem si život o pár let prodlouží.

Autorka vybrala opravdu obecně platné zážitky, historky, které máme z dětství snad všichni. Jedli jste se psem z misky? Zajímala vás od nejdražšího dárku vlastně jen krabice? Schovali jste rodičům (nedopatřením, samozřejmě) klíče nebo něco podobné důležitého, a pak bezelstně sledovali jejich zoufalství? Pak vás 101 věcí, které musíte stihnout, než vám bude pět zaručeně pobaví. Knížka, vydaná nakladatelstvím Vyšehrad, je vhodná také pro všechny nastávající rodiče, aby věděli, co od svého malého človíčka rozhodně čekat.

Potěšte své blízké humorným a neotřelým dárkem. Řekněte jim knížkou, že nikdy není pozdě na pořádně povedenou skopičinu.

Vydalo nakladatelství Vyšehrad

Líbilo se? Dejte o článku vědět ostatním: