Dvoudenní hudební festival METRONOME proběhne 25. a 26. června v areálu Výstaviště Praha, kde se představí na 30 zvučných jmen zahraniční i tuzemské hudební scény.

Kemp_METRONOMENový dvoudenní festival sice bude probíhat v areálu holešovického Výstaviště, kempovat se bude v přilehlém parku Stromovka. Původně lovecká obora vznikla již v polovině 13. století. Jedno z velmi oblíbených míst, kam Pražané míří za vycházkami a relaxací.

Asi 500 metrů od hlavního festivalového pódia bude možné v plně vybaveném areálu uprostřed zeleně strávit tři pohodlné červnové noci a maximálně si tak užít kompletní festivalovou atmosféru.

Areal_METRONOMEV sobotu na hlavním pódiu vystoupí legendární Iggy Pop, kapela The Kooks, Richard Müller nebo elektro-popová zpěvačka Ella Eyre. Druhý festivalový den ovládnou svým úplně prvním pražským koncertem britští Foals, elektrofolkaři Crystal Fighters a J.A.R. představí velkolepou show s gospelovým sborem. Zajímavé bude také nedělní společné vystoupení Jiřího Suchého a Ivan Krále.

V oploceném a hlídaném kempu, kam se dostanete pouze se vstupenkou na festival, bude místo pro 192 stanů. Budete tu také moci využít nabídku stánků s občerstvením a nápoji, dále sprchy, toalety a tekoucí pitnou vodu.

Festival METRONOME bude určitě zajímavým zážitkem. Další informace můžete najít na www.metronomefestival.cz.

Líbilo se? Dejte o článku vědět ostatním: