Už jste našli ve všech možných knihách nezbedníka Walda? Roztomilou ovci Shaun přistihli při všech dobrodružstvích? Vydejte se se svými nejmenšími na velkou výpravu všedními i nevšedními situacemi v nové knižní sérii.

Velká knížka Praha pro malé vypravěčeMáte doma nebo v přízni drobka, který ještě neumí číst, ale už ho baví listovat knížkami, poslouchat, nebo dokonce vyprávět příběhy? Pak si určitě zamilujete velké knihy pro malé čtenáře. Nakladatelství Presco Group se rozhodlo utišit hlad malých vypravěčů a v edici Ella & Max vydalo čtveřici veselých knih. Velká kniha o Praze, autech, stavbě a letišti vám učaruje od prvního otevření. Publikace z tvrdého kartonu (jako opravdu velké leporelo) nabízejí bezpočet skrytých příběhů a hodiny zábavy.

Každá strana obsahuje pestrobarevnou změť dějů, lidí, zvířat, jednoduše běžnou situaci, kterou můžete zažít na Karlově mostě, staveništi nebo v letištní hale. Klíčem k vyprávění je pak první a zadní strana knihy. Tam najdete vyobrazené aktéry z vnitřku a u nich malý popisek či otázka.

Po pozorném prohlédnutí této nápovědy nebo spíše zadání se již můžete směle vrhnout do objevování nového světa. Děti si díky knihám procvičí fantazii a rétoriku, vy je nenásilně a nenápadně na hodiny a hodiny zabavíte a všichni dohromady si užijete veliký kopec zábavy. Vyprávění se samozřejmě mohou účastnit i menší a větší čtenáři, konec konců, na své si jistě přijdou i hraví dospělí.

Vydejte se na výlet, i když venku třeba prší, a zažijte nečekané. Praha, auta, stavební parta i letištní personál se na vás již těší.

www.presco.cz

Líbilo se? Dejte o článku vědět ostatním: